İçişleri Bakanı’ndan Sürücü Affı Açıklaması

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Sürücü Affı Gündemimizde Değil

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sürücü affı konusunun kesinlikle gündemlerinde olmadığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Sürücü affı konusu kesinlikle gündemimizde değil. 19 Nisan 2025 itibariyle ‘ehliyeti geçici olarak geri alınıp teslim edilmeyen’ sürücü sayısı 689 bin 946. Bu durumu yaşatan her uygulamanın arkasında trafik güvenliğini ciddiye almamak yatmaktadır.”

Bakan Yerlikaya, aldıkları tedbirlerin amaçının kazaları önlemek ve trafik güvenliğini sağlamak olduğunu vurgulayarak, “Yapılan her denetim, her önlem bir annenin gözyaşını silmek, bir çocuğun yetim kalmasını önlemek içindir. Kuralları ihlal edenlere karşı tavizsiz duruşumuzdan asla ödün vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: ANKA / Güncel

Related Posts

Asla görmezden gelmemeniz gerek 6 semptom!

Çoğu ağrı ve sızı nadiren ciddi bir sorun teşkil ederken, bazı belirtiler acil müdahale gerektirebilir. Uzmanlar, özellikle aşağıdaki semptomları yaşayan kişilerin vakit kaybetmeden doktorlarına başvurması gerektiğini belirtiyor.

Yabancılar aile hekiminden hizmet alabilir mi? Aile Hekimliği düzenlemesinin detayları

Aile Hekimliği Kanunu’nda yapılan yeni düzenlemeye göre; aile hekimleri, hafta sonları ve genel tatil günlerinde akupunktur ve fitoterapi hizmeti verebilecek, her basamakta ücretli olan ‘özel amaçlı raporlar’ aile sağlığı merkezlerinden daha az ücret ödenerek alınabilecek. Peki yabancılar aile hekiminden hizmet alabilir mi? İşte yeni düzenlemenin detayları.

Çene kemiğinizi korumak istiyorsanız bu ilaçlara dikkat!

Prof. Dr. Nuray Yılmaz Altıntaş, osteoporoz tedavisinde yaygın şekilde kullanılan bazı ilaçların ağız ve çene sağlığı üzerinde ciddi yan etkiler yaratabileceği uyarısında bulundu. Kemik erimesi tedavisi gören hastalara önemli önerilerde bulundu.

Beyin sisiyle başa çıkmanın yolları

Kafanızda sürekli bir pus, dalgınlık ve yorgunluk hissi varsa bunun nedeni vitamin eksikliği
stres ya da gizli şeker olabilir. Beyni toparlamak için önce vücudu toparlamak gerekir. Uyku ve beslenme sorunlarını giderme ve zihni netleştiren alışkanlıklar bu yazıda…

Ağız içindeki mikroplar beyni etkiliyor: Çürük diş, alzaymır sebebi olabilir mi?

Ağız içindeki mikroplar beyni etkiliyor: Çürük diş, alzaymır sebebi olabilir mi?

Unutkanlık nerede hastalığa dönüşür?

Unutkanlık yaşlanmanın parçası olabilir ama demans, bir beyin hastalığıdır. Zihin çözülmeye başladığında ilk işaret, her zaman hafıza değildir. Türkiye’de her 10 yaşlıdan 1’i demanslı. Ancak çoğu hâlâ “yaşlılık bunaması” sanılıyor. Oysa tedavi edilebilir türleri bile var…