• MİLLİ MAÇ EURO 2024 CANLI ANLATIM || Avusturya Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda şifresiz mi? Milli maç ne zaman? A Milli Takım muhtemel 11’ler belli oldu!

EURO 2024 son 16 turunda A Milli Takım Avusturya ile karşılaşacak. Heyecan dolu karşılaşma öncesinde nefesler tutulurken maçın saati ve yayıncı kuruluşuyla ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Milli Maç canlı yayın ve saat bilgisi ise en çok merak edilenler arasında ilk sırlarda yer alıyor. Öte yandan muhtemel 11’ler belli oldu. Peki, Avusturya – Türkiye  maçı saat kaçta, hangi kanalda şifresiz mi? Merak edenler için ayrıntıları haberimizde derledik. İşte Avusturya Türkiye milli maç saati ve şifresiz canlı yayın kanal bilgisi…

MİLLİ MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 Avusturya-Türkiye Milli Maçı son 16 turu maçı 2 Temmuz Salı günü yani bugün saat 22.00’da Leipzig Stadı’nda başlayacak. Müsabaka TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

14:30

STADYUM BAYRAKLARLA DONATILDI

Maçın oynanacağı Red Bull Arena’daki tribünler Türk Bayrakları ile donatıldı.

12:26

MUHTEMEL 11’LER

Avusturya: Pentz; Posch, Danso, Lienhart, Mwene; Seiwald, Grillitsch; Baumgartner, Laimer, Sabitzer ve Gregoritsch

 

Türkiye: Mert Günok; Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi; İsmail, Salih; Barış, Orkun, Kenan, Arda

12:25

TÜRKİYE’NİN OLASI RAKİBİ

Son 16 turunda Avusturya’yı elememiz halinde Romanya – Hollanda galibi ile çeyrek finalde karşı karşıya geleceğiz.

12:24

AVUSTURYA DEVLERi SOLLADI

Milli takımımız, Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu’nu 6 puanla ikinci bitirdi. Avusturya ise Fransa, Hollanda ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu’nu 6 puanla lider tamamladı.

12:23

10 FUTBOLCUMUZ CEZA SINIRINDA

A Milli Takım’da sarı kart cezalıları kaptan Hakan ve Samet, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Avusturya’da da Patrick Wimmer, aynı gerekçeyle oynamayacak. Ay yıldızlılarda Avusturya maçı öncesinde 10 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Turnuvada birer sarı kartı bulunan Zeki, Salih, Kenan, İsmail, Mert Günok, Uğurcan, Mert Müldür, Orkun, Kaan ve Arda, bugünkü Avusturya maçında da sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek.

Canlı Anlatım Özeti

STADYUM BAYRAKLARLA DONATILDI
MUHTEMEL 11’LER
TÜRKİYE’NİN OLASI RAKİBİ
AVUSTURYA DEVLERi SOLLADI
10 FUTBOLCUMUZ CEZA SINIRINDA

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx